Om slutet av licensavtalet Burberry Hollister London. Kontraktsperioden förkortades 2015 till fem år kortare än vad som ursprungligen planerats för 2009. Under en lång tid har jag varit över hela landet talar med kontraktet: Sugiura. Jag har varit att undersöka möjligheten att den Hollister förväntade ytterligare tillväxt och likviditet i Japan. Genom att använda fast gemensamt av båda, är det inte en uppsägning av avtalet ensidigt. Det finns naturligtvis ner effekterna av uppsägning av kontraktet, utan att växa med en hastighet medan ersättning i andra företag. Bland femårsplanen, att det första Hollister Stockholm uppnå försäljning utmaning.För Burberry affärer, det är varmt Hollister jag vill skapa en bra sak, det var jag nöjda kunder. Som ett stort paraply nummer 1 Macintosh London, för att introducera kunden till det bästa av sin förmåga i framtiden. Koyama: har stött på prestanda som en pelare av Sanyo Shokai Hollister, och Japan var en stor marknad för Storbritannien också mest Burberry. Även när hirs ficktjuv och global strategi för Storbritannien, har vi utforskat förhållandet mellan win-win. Försvunnen olika idéer är flytande, men resultaten av den här gången är det den produkten. Själv tror jag att det lugnt i stället för Hollister Sverige att slå sig ner.

Jag tror att framtiden är Hollister global samling av damkläder och kläder för män Burberry kommer att stärka betydelsen av lyxmärken som: Koyama. Zon skiljer sig från varuhuset varumärkets nuvarande mål. Avdelningen efter nedläggningarna är det utnyttjas i olika märken som Paul Stuart Macintosh Hollister eller London, vill du kärnan i försäljningen. Utvärderas i systemet två år efter flyg: Matsuura. Jag har kunnat absorbera andra året i försäljning i utloppet är bra. Nästan ingen effekt på de extraordinära förluster av 2014 Hollister Sverige. - För (licensavtal om tre år) kontinuitet av svart etikett och blå etikett.Koyama: Ta bort namngivna Burberry Hollister, är det baserat på en fortsättning av den sub-varumärke. Sub-varumärket för att avgöra i samråd med Burberry framtid. Använd inte en slang eller Burberry bock Hollister Stockholm är en symbol för Burberry, men fortsätta att använda (den som har en liten storlek på Burberry check) mikrokontroll. Sanyo Shokai utför fortsätter att produktplanering och produktion, kvalitet och en känsla av konceptet är inte samma sak som någonsin Hollister.

Burberry huvudkontor ser Hollister Sverige också positivt. Sedan begränsningar som licensiering verksamhet blir skonsamt än tidigare, blir det också möjligt, såsom ökande diverse artiklar. Internet försäljning av två linjer, som hade förbjudits för att de förväxlas med denna linje, men Hollister Stockholm eftersom det är också möjligt, ett bra varumärke du väntar till expansion och spridning av försäljningskanaler, inbegripet främjande av nätet och att det kom stöddes in, eftersom det inte finns kunskap om tillverkning av Sanyo Shokai, det finns också en tro på att Hollister det är okej att bli självständiga.Koyama: från 2012 till hösten Hollister och vintern, barnkläder företag i den globala samlingen från licens verksamheten till det. Med överföringen av denna verksamhet, tar över varje butik i Burberry Group, är butiksgolvet barnavdelningen på varuhuset den andra lik. Court 100 år Hollister Sverige som jag gjorde för att fira 70-årsdagen är en hit under 2013. Jag går ut på hela ytan av tillverkningen i framtiden. Till exempel, jag fokusera på dem Inte Xiu i enstaka objekt objekt och yttre byxor och topp. Det är idealiskt för att kunna på ett märke här Hollister. Påskynda nätet verksamheten, att stärka medan länkade.